Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 















Το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών πραγματοποιεί τη Δευτέρα 30-11-2015 και ώρα 11:30 π.μ. εκδήλωση προς τιμήν της κ. Αρετής Ντρίτσου με αφορμή την ολοκλήρωση σημαντικής δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο μας στη μνήμη του συζύγου της Φίλιππου Ντρίτσου. Η δωρεά  του υπερσύγχρονου εξοπλισμού σε Τμήματα και Ιατρεία του Νοσοκομείου (  Ουρολογικό, Ορθοπεδικό, Ακτινολογικό, Γαστρεντερολογικό )  έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες  υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο μας. 
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ασύρματο Δίκτυο στο Δήμο Ηγουμενίτσας








Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αξιοποιώντας τις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, προσφέρει  σύγχρονες και λειτουργικές υπηρεσίες στους δημότες του.Η εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου που παρέχει υπηρεσίες ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο στους χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι πλέον πραγματικότητα.Τα σημεία όπου μπορεί κανείς να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι τα παρακάτω:
•Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας
•Κεντρική Πλατεία Μαργαριτίου
•Κεντρική Πλατεία Πέρδικας
•Κεντρική Πλατεία Νέας Σελεύκειας
•Παραλιακή Πλατεία Πλαταριάς
•Παραλιακή Πλατεία Συβότων  
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στοχεύοντας στην επέκταση του ασύρματου δικτύου και στον υπόλοιπο Δήμο.  
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
Με εντυπωσιακή συμμετοχή η δράση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου στην Πάτρα.

























Με εντυπωσιακή συμμετοχή  και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου το επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες: Αναγνωστική κατανόηση και κατανόηση των Μαθηματικών εννοιών». Η εκπαιδευτική δράση διεξήχθη την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στην Πάτρα και εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιστημόνων για το παιδί, σε θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής.Το σεμινάριο άρχισε με την εισήγηση της εκπαιδευτικής ψυχολόγου και συνεργάτιδας του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου Δρ. Ελένη Λιβανίου, η οποία ανέλυσε τη σημασία της αναγνωστικής κατανόησης στη μαθησιακή επίδοση του παιδιού σε όλη τη σχολική περίοδο. Στη συνέχεια,  ο μαθηματικός Δρ. Γιάννης Καραγιαννάκης αναφέρθηκε με την εισήγησή του στις Μαθησιακές Δυσκολίες στα Μαθηματικά και τη Δυσαριθμησία και τη σκιαγράφηση των μαθητών με τις παραπάνω δυσκολίες.Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα. Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης για θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, με σεμινάρια που χαρακτηρίζονται από την ποιοτική τους οργάνωση και τους υψηλού επίπεδου εισηγητές. Είναι, επίσης, στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.

Filmfestival

Filmfestival
Οι φωτογραφίες της καθημερινότητας