Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Eκπαιδευτικό σεμινάριο στην 6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ



6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ  


        

























              
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02-04-2016 στο  ΓΝ-ΚΥ Φιλιατών εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Θετική φροντίδα στην άνοια», με εκπαιδευτή τον Επιστημονικά Υπεύθυνο της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης, κ. Ευάγγελο Παππά.Συμμετείχαν μετά από επιλογή 27 επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου μας.
Η εκπαίδευση περιλάμβανε τις εξής ενότητες:
1.Άνοια – αιτίες – συμπτώματα -μορφές
2.Στάδια της Νόσου
3.Θεραπεία
4.Φροντίδα ατόμων με άνοια
5.Βοήθεια και υποστήριξη για τους περιθάλποντες άτομα με άνοια.
Η ανωτέρω εκπαίδευση θα συντελέσει στην καλύτερη διαχείριση περιστατικών      ασθενών που περιθάλπονται στο Νοσοκομείο.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας



















Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού Ρομά.Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 26χρονου ημεδαπού Ρομά, διότι από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έγινε το απόγευμα της 02-04-2016 σε οικία 70χρονης ημεδαπής, από όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.   

Hμερίδα διοργανώνει ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας




















Το Σαββάτο 09 Απριλίου 2016 και ώρα 11 πμ διοργανώνεται ημερίδα στην Ηγουμενίτσα, στο ξενοδοχείο Angelica Pallas, με τίτλο «Με ή χωρίς προγράμματα, μοναδική λύση για την βιωσιμότητα της Ελληνικής γεωργίας – κτηνοτροφίας είναι η οργάνωση των παραγωγών σε συλλογικά σχήματα».Την ημερίδα διοργανώνει ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας. Συνδιοργάνωσες είναι το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας. Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Ντίνος Μπλιάτσιος, Γεωπόνος και Δ/νων σύμβουλος της εταιρείας ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το agrotes.eu και το ktinotrofoithesprotias.gr.


Filmfestival

Filmfestival
Οι φωτογραφίες της καθημερινότητας