Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Σύμφωνη γνώμη Περιφερειάρχη για τον εξοπλισμό του νέου ΤΕΠ Γ.Ν. Φιλιατών























Την υπό προϋποθέσεις, σύμφωνη γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου "Προμήθεια ξενοδοχειακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού - Έπιπλα" της πράξης "Δημιουργία νέου ΤΕΠ Γ.Ν. Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα" διατυπώνει με έγγραφό του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης.Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 69.987,99 ευρώ και φορέας υλοποίησης είναι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Κλειστός για τρεις ώρες ο Δήμος Φιλιατών διαμαρτυρόμενος για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της Κυβέρνησης
















Την Παρασκευή την 24-04-2015 ο Δήμος Φιλιατών παρέμεινε κλειστός από τις 12.00 έως 3.00μμ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της Κυβέρνησης που αφορά την δέσμευση των χρημάτων των ΟΤΑ.Οι Αντιδήμαρχοι Φιλιατών κ. Πέτρος Κατσάρης και κ. Παύλος Μπέλλος ήταν από τους πρωτοστατούντες στην στάση εργασίας των αιρετών και υπαλλήλων στον Δήμο Φιλιατών που έγινε από την 12.00 έως 3.00 μμ την 24-04-2015 με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης για την δέσμευση των χρημάτων των ΟΤΑ.

Συντήρηση τοιχογραφιών στην Ιερά Μονή Γηρομερίου Θεσπρωτίας

















Ένα σημαντικό έργο που αφορά τον πολιτισμό και ειδικότερα τη συντήρηση και ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων της Ηπείρου, αναμένεται να αρχίσει πολύ σύντομα. Πρόκειται για την συντήρηση των τοιχογραφιών της ιστορικής Ιεράς μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Γηρομερίου. Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού και ανέδειξε ανάδοχο την κ. Ευτυχία Παπαδοπούλου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε   115.852,85 € πλέον Φ.Π.Α. και χρηματοδοτείται μέσω του έργου «ICE- I.C.E. Innovation, culture and Creativity for a new economy - Περιφέρεια Ηπείρου», στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία "Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013".

Filmfestival

Filmfestival
Οι φωτογραφίες της καθημερινότητας